Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Quote zondag: Voor altijd in ons hart!

Vandaag zou het jouw verjaardag zijn. 59 maar helaas alweer bijna 14 jaar zonder jou. De kids en ik missen jou nog steeds. We voelen jouw liefde om ons heen maar zouden zo graag nog even met jou praten. Mijn kids waren zo jong toen jij het gevecht verloor. 5 jaar gevochten om bij ons te mogen blijven maar helaas.

Mensen zeggen wel eens geef het een plekje, Pieter heeft een plekje: diep in ons hart! Maar als je zo van iemand hebt gehouden ook al was het voor de kids te kort dan blijf je dit bij je dragen. En helaas door de tijd vervagen ook de herinneringen, hoe hij rook bijvoorbeeld. En omdat ze pas 5, 7, 9 en 17 jaar waren is het moeilijk om die herinneringen vast te houden.

We doen het supergoed, hebben een fijn leven met ons nieuwe samengestelde gezin. Maar het gemis blijft. Op bepaalde momenten voel je alleen vreugde, bijvoorbeeld op mijn verjaardag toen ik zijn liefde door de warme zonnestralen de hele dag om mij heen voelde. En op andere dagen doet het zo’n pijn als je hem niet om raad kunt vragen of de pijn van het gemis bij je kind ziet.

Mijn moeders lijfspreuk is : niet klagen maar dragen. Dus ik klaag niet. Ik ben dankbaar voor al onze jaren samen, voor de geweldige kinderen die we samen kregen. Maar zeker voor hun zou het fijn zijn als we even nog met jou konden praten en knuffelen.

Geen feest maar mooie bloemen op jou graf. Even een shout out naar Anita van Bloem in Bloei hier in Geldrop.

https://www.bloeminbloei.nl/

Wat een prachtige bloemstukken heeft ze voor ons gemaakt. Je ziet de liefde die ze erin heeft gestopt. Ook voor moederdag maakt zij de mooiste boeketten en bloemstukken en ze bezorgt het ook nog eens thuis: een echte aanrader!

Fijne zondag en Stay Safe!

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s