Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Makkelijke Maandag: weekje geen dagelijkse blog.

De afgelopen periode was moeilijk met veel verjaardagen en veel emoties. Daarom heb ik besloten deze week geen dagelijkse blog te schrijven. Maar je kunt mij gewoon bereiken via de mail en ook bestellingen gaan gewoon door op Madebyinepie@ gmail.com.

We hebben net ons huisje op de camping verkocht en daar hard gewerkt om alles leeg te maken maar nu ligt er nog veel zooi in mijn huiskamer dus dat moet eerst opgeruimd en weggebracht worden. Gelukkig heeft Willem 2 dagen vrij. De jongenskamer moet ook weer onderhanden genomen worden want Teun krijgt nu het tweepersoonsbed wat op de camping stond dus druk druk druk. En dan vind ik het fijner als ik wat druk van de ketel haal en even mijn dagelijkse blog stil zet. Waarschijnlijk ga ik toch knutselen om rust te krijgen en zal ik vast iets plaatsen maar als ik moe ben van het sjouwen hoef ik niet te schrikken en denken oh mijn blog moet nog.

Pas goed op jezelf en wil je nog een mooie moederdag kaart bestellen dan kan dat ook gewoon. Klanten opdrachten en bestellingen gaan altijd voor!

Liefs Ine

De mooie foto is gemaakt door Marleen Sahetapy en mocht ik gebruiken. Dank je wel voor jouw geweldige #mijnbeeldbank de foto’s zijn prachtig.

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s