Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Vrije Vrijdag: rust doet me goed.

Omdat ik merkte dat het even niet lekker zat in mijn hoofd heb ik een stapje terug gedaan. Even niet iedere dag bloggen en ook thuis meer rust momenten creëren. Even mezelf de rust gunnen om te genieten van de zon, zonder schuld gevoel. Valt niet altijd mee maar doe het toch en merk dat het goed voor mij is. Geen stress eet moment meer gehad. We hebben zelfs een tweedehands loopband gekocht en daar ga ik nu iedere dag op lopen. Lekker buiten onder de Veranda.

Omdat de sportscholen nog tot september gesloten blijven is het ook fijn voor de boys: kunnen ze hun energie kwijt. En ook Willem heeft er al op gelopen!

Gisteren ook moederdag kaartjes in opdracht gemaakt. Dit kaartje heb ik gecombineerd met de teksten uit het #sharesunshine Pdf. Het prachtige Magnolia Lane Dsp past er perfect bij. Zo leuk dat je de teksten dus ook na de Corona periode kunt gebruiken.

Zo ik ga even verder met de was, vanmiddag nog mijn Stampin’Up! Kast helemaal opnieuw indelen: klaar maken voor het nieuwe seizoen. En een kaartje maken voor de 90ste verjaardag van een meneer. Ik zag dit verzoek op Facebook. En dan kan ik niet anders dan een mooi kaartje maken en opsturen.

Fijne dag liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s