Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Quote zondag: If mothers were flowers i’d pick you.

Vandaag is het moederdag en komen straks mijn kids gezellig bbq-en. Helaas zit ons mam alleen met moederdag, ivm Corona blijven we zoveel mogelijk weg. Gisteren was de eerste keer sinds 9 weken dat we elkaar live zagen. Geen kus, geen knuffel maar blij om elkaar weer even in het echt te zien.

Ons mam is 91 en woont nog steeds zelfstandig. Haar ogen worden helaas steeds slechter maar toch is ze weer aan het schilderen gegaan om de verveling tegen te gaan. Toen ik de oproep op Facebook zag van Kado shop van de Kerkhof hier in ons dorp wilde ik meedoen om ons mam even in het zonnetje te zetten. Om te laten weten hoe trots ik op haar ben.

En hoe leuk: ik won!

Dus zaterdag ben ik met Willem het pakket op gaan halen: super bedankt iedereen het is een geweldig pakket geworden!

Gisteren zijn we dat naar haar gaan brengen en ruilde ik meteen een ouder schilderij van haar om met het schilderij dat ze gemaakt had. Een mooie herinnering straks aan deze Corona tijd.

In tegenstelling tot mijn moeder kan ik niet tekenen. Ik kan wel heel mooi stempelen lol dus het creatieve heb ik echt van haar.

Ik wens iedereen een fijne zondag. Ik weet dat dit ook een dag kan zijn met veel verdriet: omdat je geen moeder meer hebt, of geen fijne band met je moeder, geen moeder hebt mogen worden, of je kinderen niet meer ziet. Of in deze Corona tijd nu eenzaam je moederdag moet vieren. Probeer toch te genieten van de mooie dingen in je leven: tel wat je hebt, niet wat je mist. Of zoals de tekst op mijn kaartje: Life may not be the party we had hoped for but while we’re here, we might as well dance!

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s