Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Makkelijke Maandag: leuk scheureffect.

Dit is een heel eenvoudig kaartje. Ik heb “love it chop it” toegepast op het mooie Peaceful Poppies Dsp. Dat wil zeggen dat als je het mooi vindt je het ook moet gebruiken. En dus snijdt je dan de grote vellen Dsp in kleine kaart mat formaatjes. Ik heb ze gesneden op 14,9 cm bij 9,5 cm. Zodat ze perfect passen op mijn basiskaarten van 21cm bij 14,9cm.

Om het kaartje wat spannender te maken heb ik een randje aan alle kanten er af gescheurd: super leuk effect toch. En er een Whisper White mat van 10cm bij 14.4 cm. Alleen nog een leuke tekst erop uit de Nederlandse stempelset Kaartje van mij die ik heb uitgestanst met de Rectangle Stitched Framelits Dies. Deze tekst heb ik opgeplakt met dimensionals.

Nog wat Peaceful Poppies sequins erop voor de bling bling en klaar is mijn kaartje.

Je ziet het :ons mooie Dsp heeft weinig nodig. Wil je nog wat bestellen uit de huidige catalogussen dan kan dat nog tot 2 jun. Daarna is de nieuwe catalogus er met weer ander prachtig Dsp en maar liefst 14 nederlandse stempelsets: yeah!

Mail mij op Madebyinepie@gmail.com om een bestelling door te geven of vragen over de nieuwe catalogus.

Liefs Ine

Gebruikte Producten:
Paper Trimmer
[152392]
€ 30,00

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s