Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Wat is er over Woensdag: Peaceful Poppies Elements

Ik ben nog steeds lekker met het Peaceful Poppies Dsp aan het spelen. Heb genoeg kaart matjes dus kan nog even voorruit. Ik ben tegelijkertijd ook bezig met mijn Stampin’ Up! kast anders in te delen om klaar te zijn voor het nieuwe seizoen. En toen vond ik de Peaceful Poppies Elemements. Ik vond deze zo mooi dat ik ze eigenlijk te weinig gebruikt hebt dus nu komen ze goed van pas bij mijn Love It Chop It kaartjes.

Er zitten 8 vellen in, 2 van ieder ontwerp. 2 Vellen met gekleurde Poppies, 2 vellen met zwarte banners en figuren, 2 vellen met watercolor papier elementen die je dus zelf nog kunt inkleuren, en 2 vellen met Vellum stansjes. En dit allemaal voor € 7,75

Op dit kaartje zie je de vellum blaadjes en de watercolor papieren bloem die ik met Blackberry Bliss en Rich Razzleberry inkt en mijn aqua painter heb ingekleurd. De tekst is uit de #Sharesunshine PDF.

Op dit kaartje heb ik een zwarte rand geplakt en binnen in de kaart heb ik een zwarte cirkel geplakt met daarop weer een ingekleurde bloem met 2 vellum blaadjes. De teksten van de #sharesunshine PDF zijn in zwart en in kleur. De teksten zijn uitgestanst met de Stitched Rectangle Dies.

Zijn weer 2 leuke makkelijke kaartjes. En met een leuke Nederlandse tekst.

Over Nederlandse teksten gesproken, mocht je bij mij het afgelopen jaar een bestelling hebben geplaatst krijg je van mij de nieuwe catalogus thuis gestuurd plus een brochure waar alle 14(!) Nederlandse stempelsets in staan. De catalogussen moeten wij zelf betalen en daarom kan ik ze niet meer gratis aan iedereen weggeven want de Coronatijd heeft mij ook veel inkomsten gekost omdat mijn maandelijkse Koffie en Kaart middagen, mijn workshops en Kaartenbuffets niet door konden gaan. Doe je bij mij een bestelling van minimaal € 25,00 dan krijg jij de brochures ook gratis thuis gestuurd. Wil je (nog) geen bestelling doen dan betaal je € 5,95 voor de catalogussen inclusief verzendkosten. Doe je hierna toch een bestelling van € 25,00 of meer dan trek ik die € 5,95 er weer vanaf. Graag even mailen of je een catalogus wilt ontvangen op madebyinepie@gmail.com

De nieuwe catalogus is weer super!

Liefs Ine

Gebruikte Producten:
Paper Trimmer
[152392]
€ 30,00
Aqua Painters
[103954]
€ 21,00

Categorieën:kaarten, kaarten maken, Stampin'Up!

Tags:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s