Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Doosjes Donderdag: Drop Sided Gift Box

Vandaag een luxe doosje met een lange naam: een drop sided gift box. Dit model zag ik op YouTube bij Josephine at Studio 8. Mocht je dit doosje maken met behulp van haar filmpje let dan op. Ze maakt een fout en dan heb je het al gesneden en daarna komt ze met nieuw papier en zegt sorry je moest rillen en niet snijden. Gelukkig was mijn Noble Peacock Specialty Dsp zo stevig dat het toch kon maar ik heb wel even zitten balen. Ben zo zuinig geweest op dit prachtige Dsp dus als ik het dan versneden had was ik wel verdrietig geweest.

Je kunt er een klein flesje wijn in doen maar ik ben niet zo van de wijn dus heb ik er een douche olie fles in gedaan van Rituals.

Deze verpakking zou ook goed voor een man kunnen.

Helaas moet ik afscheid nemen van dit mooie Dsp maar er komt in de nieuwe catalogus weer prachtig Glimmer Dsp aan. Mijn teamgenootje Kaylee deed daar vanmiddag een presentatie mee en ik was meteen verliefd. Dus dat papier komt bovenaan mijn wensenlijstje te staan. Heb jij nog Dsp van deze catalogus op het wensenlijstje staan wees dan snel want voor je het weet is het 2 jun en gaat de nieuwe catalogus in. Hieronder wat van mijn favoriete Dsp’s. Ik help jou graag met jouw bestelling op Madebyinepie@gmail.com

Liefs Ine

Gebruikte Producten:

Categorieën:Doosjes, Stampin'Up!

Tags:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s