Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Vrije Vrijdag: echte post is zoveel leuker.

Vandaag kreeg ik een leuke verrassing op mijn deurmat: een kaartje.

Super lief maar ik kende de afzendster niet. Zo leuk dat een onbekend iemand de moeite neemt om mijn blog te lezen en dan mij via mijn vriendin Danielle weet te bereiken: geweldig. Ik stuur zelf mega veel kaartjes en nu ervaar je zelf weer hoe leuk het is om aan de ontvangende kant te staan.

Natuurlijk gaat er een mooie kaart richting Lida en naar een meneer die 98 wordt ( zag weer een oproep voor een kaartje) naar mijn tante in het verzorgingstehuis die gelukkig de Corona heeft overwonnen en naar nog wat klanten en vrienden en familieleden. Sommige krijgen weer een doorstuurkaartje want daar kreeg ik veel enthousiaste reacties op. Voor mijn trouwe Koffie en Kaart klanten ben ik ook nog bezig om een kaartenpakketje te maken zodat ze thuis creatief aan de slag kunnen. Tel daarbij op nog twee opdrachten, het huishouden met 6 personen de hele dag thuis, het opnieuw indelen van mijn Stampin’ Up! kast en Workshop trolleys en je ziet hoe druk ik het heb.

Lekker druk dat wel, behalve het huishouden want hoe gezellig ik het ook vind dat iedereen thuis is: het is eigenlijk niet te doen om het hier netjes te houden. Heb ik de keuken gepoetst moet er opeens een tosti gemaakt worden of een ei gebakken en is het weer een zooitje. Heb ik de badkamers gedaan en kom ik vijf minuten er na weer binnen is het weer een ontploffing. In een normale periode had ik tenminste nog even eer van mijn werk. Gewoon stofzuigen gaat ook niet want dan zit Willem weer in Conference call of heeft een klant aan de lijn. Pfff huishouden met hindernissen noem ik het. Ik ben een positief ingesteld mens en ben superblij dat we allemaal gezond zijn maar na 9 weken 24/7 met zijn allen thuis te zijn merk ik dat het toch zijn tol eist. Hebben jullie daar ook last van?

Dus ik ga meer Me-time momenten inbouwen. Lekker knutselen, lopen op de loopband, of gewoon even in de zon zitten lezen. Dan laad ik mezelf weer op en kan ik weer met lichte tegenzin aan de poets lol.

Deze kaartjes zijn echt super makkelijk om te maken: cardstock, dsp, sentiment met pons uitgeponst en wat blingbling: easy peasy! Kleine moeite groot gebaar. Dadelijk even fietsen naar de brievenbus en morgen hebben hopelijk weer veel mensen een portie positieve energie in hun brievenbus.

Liefs Ine

Gebruikte Producten:
Paper Trimmer
[152392]
€ 30,00

Categorieën:kaarten, kaarten maken, koffie en kaart, Paper Trimmer, Stampin'Up!

Tags:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s