Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Quote Zondag: Martin Gijzemijter

Ik hou heel erg van quotes en 1 persoon raakt mij iedere keer weer met zijn mooie gedichtjes. In vier regeltjes weet hij precies de kern van het verhaal te raken. Echt zo knap.

Wie mij kent weet dat ik graag voor anderen klaar staat en dat ik het moeilijk vind om nee te zeggen. Dat is 1 van mijn beste eigenschappen maar ook mijn grootste valkuil. Zeker in ons drukke grote samengestelde gezin, zet ik mijn wensen vaak opzij. Maar soms heb je van die momenten dat je denkt , hee hallo en waar blijf ik? Daarom vind ik deze quote/gedichtje zo mooi. Ik zeg wel eens tegen Willem, ik voel me zo dun worden. Helaas niet in kilo’s want dat valt niet mee met onze bourgondische levensstijl. Maar meer dat je denkt ik geef zoveel maar er blijft weinig Ine over. Herkennen jullie dat?

Ik maak tegenwoordig to do lijstjes, maar in plaats dat het lijstje korter wordt omdat ik dingen kan afstrepen wordt het steeds langer. Ine kan jij dit even doen, Ine dit moet nog gebeuren. Pfff daarom zeg ik vandaag, ik doe lekker niks alleen wat ik wil en wat goed is voor Ine.

Ik ben lekker bezig geweest met de nieuwe catalogus. Oh mijn wensenlijstje wordt steeds groter hihi. Om straks makkelijk alles op te zoeken heb ik weer tabs gemaakt en in mijn Catalogus bevestigd. Het is wel een werkje maar daarna heb je er een jaar profijt van. Helaas gaat de circle Tab pons niet mee naar de nieuwe catalogus dus als jij hem nog wilt hebben moet je hem snel bestellen bij mij via madebyinepie@gmail.com. Ook super fijn om te gebruiken bij het maken van Minialbums.

Ook erg blij ben ik met mijn nieuwe logostickers. Kan ik mooi op de nieuwe catalogussen plakken als ze volgende week binnen komen. Hebben jullie al gemaild dat jullie een catalogus willen? Vaste klanten die het afgelopen jaar bij mij besteld hebben krijgen hem gratis van mij. Heb jij (nog ) geen bestelling geplaatst dan krijg jij deze gratis bij een bestelling vanaf € 25,00. Wil je nog niet bestellen dan stuur ik de catalogus naar jou toe voor € 5,95 en bij jouw eerste bestelling vanaf € 25,00 trek ik dan die € 5,95 er weer vanaf. Omdat ik de catalogussen zelf moet betalen en ik door de Corona periode ook bijna geen inkomsten had moet ik dit dus wel zo doen. Je krijgt er ook meteen een brochure bij met alle Nederlandse Stempelsets.

Liefs Ine


Circle Tab Punch
[143754]
€ 22,00

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s