Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Dies Dinsdag: Sol kaartje

Gisteravond heb ik de Sol( Stamping online) gegeven aan mijn teamleden. Iemand ( ik dus deze keer) bereid een project voor. Van te voren geef je de benodigdheden op en op de avond zelf plaats je steeds een aanwijzing. Super leuk om te doen, de andere dames hebben geen idee. En ik weet niet wat voor papier of stempels de dames gebruiken. Na ongeveer 1,5 uur ( ligt aan het project) is het klaar en kunnen er foto’s in een speciale map geplaatst worden. Geweldig wat een verschillende mooie uitvoeringen zie je dan.

Mijn model was de Swinging Tent Fold card. Deze had ik gezien bij Sam van Mixedupcrafts.com. Ik had deze kaart in februari al gemaakt voor Mandy en Bibi in opdracht van Gert en Nick:

Voor Bibi
Voor Mandy

De dames waren er erg blij mee en ik besloot meteen dat dit mijn Sol voor mei zou worden. Vorige week dus de beschrijving gemaakt en dit kaartje als voorbeeld:

Super schattig toch?

En ik maakte ook nog deze omdat ik de Special Someone diertjes (met de bijbehorende Dies) zo leuk vind en ik de paraplu pons wilde gebruiken:

Ik heb nog heel veel ideeën dus die ga je hier zeker zien. Wil je de beschrijving hebben van deze kaart mail mij dan op Madebyinepie@gmail.com

Vandaag ook al met mijn nieuwe producten uit de Pre-order gespeeld. En druk bezig geweest om de nieuwe catalogus pakketjes klaar te maken. Laat het mij even weten of jij ook belangstelling hiervoor hebt op Madebyinepie@gmail.com dan weet ik hoeveel pakketjes ik kan maken.

Liefs Ine

Gebruikte Producten:
Special Day Dies
[153587]
€ 35,00
Paper Trimmer
[152392]
€ 30,00
Paper Snips
[103579]
€ 12,00

Categorieën:Dies, dies dinsdag, kaarten, kaarten maken, Paper Trimmer, Stampin'Blends, Stampin'Up!

Tags:,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s