Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Wat is er over Woensdag

Ik ben druk bezig met de catalogus pakketjes klaar te maken: vrijdag gaan ze op de bus. Vandaag hebben 2 klanten ze al op gehaald. Ik had leuke kaartjes gemaakt met strookjes van de nieuwe in colors erop en van de resten heb ik deze kaarten gemaakt. Die krijgen de klanten ook in hun pakket.

En ik vond ze zo leuk geworden dat ik vanochtend gewoon door ben gegaan. Een ander stukje Dsp een andere tekst uit een andere nieuwe Nederlandse stempelset! Zo gaaf 14 Nederlandse sets!

De Nederlandse brochure zit ook in het pakket en een wensenlijstje. Ik heb alles in een grote plastic zak gedaan mocht de envelop scheuren dan zit alles netjes bij elkaar. Is 1 keer fout gegaan en ik leer van mij fouten dus nu deze oplossing.

Is toch een cadeautje als je dit zo binnenkrijgt. Vanaf morgen heeft Willem vakantie tot 2 juni. Heerlijk even geen telefoongesprekken, team meetings etc. We gaan lekker veel fietsen en vooral genieten van het mooie weer. Ik ben er ook echt aan toe: het duurt gewoon te lang. Je komt niet tot rust en dat heeft een mens gewoon nodig. Vandaag voor het eerst weer een klein baan gelopen met mijn golfvriendinnen. Netjes 2 groepjes van 2 en 1,5 meter uit elkaar. Was toch echt genieten.

Liefs Ine


Categorieën:Big Shot, creatief, Embossen, kaarten, kaarten maken, Stampin'Up!

Tags:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s