Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Doosjes Donderdag

Vorige week donderdagavond had mijn vriendin en teamgenootje Danielle Kassing een facebook live. Een beetje zoals mijn Sol. Ze geeft van te voren de benodigde materialen door en op de avond zelf laat ze zien wat je moet doen. Deze keer was het een schattig minidoosje. Er kunnen 2 waxine lichtjes in, snoepjes of zoals ik gedaan heb: het wonderpotje van Oriflame. Het past zelfs met het doosje erom heen. Superleuk om cadeau te geven of te krijgen. Alsof ik het van te voren wist had ik het mooie Best Dressed Dsp gebruikt. Leuk om kleine stukken cardstock of Dsp op te maken.

Dit Dsp is nog te bestellen tot 2 jun maar op is op. Mail mij op Madebyinepie.com. Ik help jou graag. Ik doe niet aan verzamelbestellingen dus je hebt het snel binnen.

Liefs Ine

Gebruikte Producten, klik op het plaatje en je komt in mijn online shop.
Paper Trimmer
[152392]
€ 30,00

Categorieën:Doosjes, Stampin'Up!

Tags:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s