Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Vrije vrijdag: begin van de vakantie.

Vandaag was het eindelijk weer een vrije vrijdag. Willem werkt nu bijna 10 weken thuis en normaal is hij om de week een vrijdag vrij. Nu met het thuiswerken kwam het er niet van en werkte hij gewoon door. Maar zijn baas stelde voor om deze rustige periode te benutten en vrij te nemen om daarna weer uitgerust te kunnen knallen. Dus vandaag lekker allerlei dingen gedaan die op ons lijstje stonden.

Vanochtend zag ik een berichtje van Kylie Bertucci. Een hele lieve en grote Demo in Australie. Zij had een hele leuke techniek: Paper Piecing Press and Seal technique. Je gebruikt hiervoor Press and Seal een plakkerig soort huishoudfolie uit Amerika. Ik heb deze gebruikt voor de Floating Frame technique en was dus blij om het nu weer te kunnen gebruiken. De Dies die Kylie gebruikte had ik niet maar ik heb de Sunflower Dies gebruikt. Je kunt met de press and Seal de stukjes op zijn plaats houden. Dan daar op mini-dimensionals doen en dan op de kaart plakken. De omlijsting heb ik in Early Espresso gedaan. Nu lijkt het net of ik ieder stukje er los heb ingepuzzeld maar dankzij de Press and Seal hoefde dat niet. Superleuk effect maar wel tijdrovend.

Ik heb de bloem en de blaadjes uit de nieuwe incolors Dsp gestanst. Weet je wat zo leuk is? Er zit ook Nederlands in: Houden van wat we doen, en delen waar we van houden. Een stukje uit de Statement of the Heart van Stampin’Up!

Nog wat Blingbling toegevoegd door wat goud embossing en de Gilded Gems. De woorden komen uit de Well Written stansen.

Ik ben al jaren een grote fan van Kylie en haar man Bruno. Bruno had laatst de Scrapy Strip Technique bedacht. Die is echt superleuk dus ik had er een kaartje mee gemaakt. Van de week zag ik dit opeens langskomen op Instagram:

En ze liet mijn kaart zien in haar Instagram Stories. Nou mijn dag was helemaal goed!

Fijn weekend allemaal,

Liefs Ine

Gebruikte Producten:
Sunflowers Dies
[152704]
€ 40,00
Versamark Pad
[102283]
€ 11,50
Gilded Gems
[152478]
€ 8,50

Categorieën:Big Shot, creatief, Dies, kaarten, kaarten maken, Stampin'Up!

Tags:,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s