Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Zie zo zaterdag: druk weekje gehad. Nu wat rustiger aan doen.

Doordat mijn pre-order binnenkwam en de nieuwe catalogus: Yes! Was het even aanpoten. Kaarten gemaakt met de mooie nieuwe zonnebloemen, boekenlegger met de nieuwe in colors, wensenlijstje in Canva gemaakt, stickers op de catalogussen geplakt, Nederlandse stempelsets brochure uitgeprint en alles ingepakt! Ja dat is een hele lijst, maar mijn klanten zijn er blij mee. Al veel enthousiaste reacties gehad. Ze vonden het gewoon een cadeautje: leuk toch!

Ik begon de week ook met het geven van de Sol: waren mijn teamgenootjes ook erg blij mee.

Donderdag een heerlijke familiedag hier achter in de tuin, lekker in de zon gehad en gisteren begon onze mini vakantie. We zijn op zoek gegaan naar een Jacuzzi. Omdat we niet (meer) op vakantie gaan met het hele gezin willen we een gezins cadeau kopen zodat we vakantie achter in de tuin hebben. Plus ik krijg steeds meer last van mijn gewrichten ( slechte combinatie met deze Corona stress) en daar schijnt de jacuzzi juist heel goed voor te zijn. Normaal heb ik om de 6 weken een ontspannings massage maar door de Corona al 16 weken niet dus het zit helemaal vast in mijn nek en schouders. En ik kreeg net een appje dat ze er helaas mee stopt.

Mocht de Jacuzzi door gaan dan zie je de foto’s hier wel. Helaas zijn wij niet de enige met dit idee: levertijd van 8/10 weken😞.

Ik ben ook druk bezig om alles klaar te hebben voor het nieuwe seizoen. De grote kasten zijn al klaar en nu heb ik gisteravond tijdens het kijken van de Sound of Music Musical mijn ponsen uitgezocht en dit gemaakt:

Erg gemakkelijk want zo zie je welke ponsen ik heb en welke je kunt gebruiken om een tekst uit te ponsen. Je doet de uitsparing over de tekst en je weet welke mooi er om heen past.

Dit wil ik ook voor al mijn stansen doen. Wel een heel werkje maar levert straks wel profijt op.

Hier is het weekoverzicht:

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s