Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Quote zondag: Where Flowers bloom so does hope!

Een mooie quote op deze helaas wat sombere zondag: Where flowers bloom so does hope.

Hebben jullie de prachtige klaprozen langs de weg gezien. Dat geeft zo’n fijn gevoel, hoe de situatie nu ook is in de wereld tijdens deze Corona tijd, de klaprozen bloeien weer. En dan krijg je inderdaad weer hoop dat alles weer het oude wordt en we straks weer gewoon bij elkaar op bezoek kunnen en elkaar weer kunnen knuffelen. Ik ben een knuffelmens dus mis dat enorm. Vooral dat ik mijn moedertje niet even een dikke knuffel kan geven.

Gisteravond heb ik kaarten gemaakt in opdracht voor een klant. Deze kaart is er 1 van. Het prachtige Peaceful Poppies Dsp is helaas uitverkocht. Gelukkig had ik nog wat vellen en kon ik lekker aan de gang. De prachtige teksten komen uit het #sharesunshine pdf en passen perfect bij deze Corona periode.

Je wordt gewoon vrolijk als je met dit mooie Dsp werkt en gelukkig zit er in de nieuwe catalogus weer heel veel mooi Dsp. En ik heb ook nog genoeg Dsp liggen wat ik nog op kan maken zodat ik weer ruimte heb voor al het nieuwe moois.

Ik hou van Fun Fold kaarten maar ben tegenwoordig ook erg lekker bezig met 4 step cards:

1) Cardstock

2) Dsp

3) Sentiment ( tekst)

4) Embelishments ( versieringen)

Eenvoudig maar met een snel mooi resultaat. Dit omdat alle producten van Stampin’Up! Zo mooi bij elkaar passen. Easy Peasy! En wil je het toch wat specialer maken voeg dan een mat toe wat je door een embossing folder haalt. Ik heb de prachtige Scripty embossing folder gebruikt: zo mooi!

Of je maakt er een randje aan met een mooie stans uit de nieuwe Ornate Border Dies set.

Wil jij ook wat basismaterialen kopen om gemakkelijk prachtige kaarten te maken help ik jou graag. Of wil je net als mijn klant kaarten bestellen kan dit natuurlijk ook. Een set van 6 kaarten plus envelop kost €15,00. En dat kunnen mannenkaarten zijn, verjaardags kaarten, geboortekaarten of een mix naar eigen keuze. Voor meer informatie of bestellingen mail mij op: Madebyinepie@gmail.com

Liefs Ine

Gebruikte Producten:
Paper Trimmer
[152392]
€ 30,00

Categorieën:creatief, kaarten, kaarten maken, Quote

Tags:

1 antwoord

  1. Kun je voor mij nog een keer de link naar de teksten plaatsen? Ik vind dat zo mooi staan op jouw kaarten!

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s