Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

DOOSJES DONDERDAG:de doos blijft vandaag dicht.

Vandaag een vakantie dagje en lekker genieten van de zon en elkaar. Willems vakantie week is al bijna voorbij en echt rustig genieten is er nog niet van gekomen. Zoveel plannen en klussen en het filmpje opnemen nam ook teveel tijd in beslag. Dus voordat Willem gaat mopperen geen doosje vandaag en alleen deze mini blog.

Zo blij met de mooie bloemende planten en onze eerste ( en waarschijnlijk laatste) waterlelie. Het schijnt dat onze Koi van de andere water lelie steeds de knoppen op at dus vandaar dat wij al drie jaar op een bloem zaten te wachten. Deze keer 1 plant gekocht met knop en daar super van genieten hihi. Dom dat we dit nooit bedacht hadden en oas gingen Googlen na de aanschaf van de tweede waterlelie. Ach ja, nu is het extra speciaal.

Wil jij nog een leuke aanbieding scoren voordat de nieuwe catalogus ingaat en de doos met artikelen van de oude catalogussen dichtgaat heb ik hieronder de aanbiedingen uit de “laatste koopjes lijst gezet” doe er je voordeel mee. Zie je nog iets van je gading laat het mij dan snel weten op madebyinepie@gmail.com

Geniet van de zon,

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s