Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Vrije vrijdag: makkelijk kaartje met Memorie en More kaartjes

COME SAIL AWAY MEMORIES & MORE CARD PACK by Stampin' Up!

Bij Stampin’ Up! Verkopen we ook Memories and More kaartjes. Deze zijn super voor scrap pagina’s maar ook om snelle mooie kaarten te maken.

Ik heb een basiskaart gepakt uit mijn opbergdoosje en 3 kleine kaartjes. Ik heb ook de stickers gebruikt die in deze set zaten. Ik vond de tekst op het kaartje erg toepasselijk voor in deze Corona tijd.

Ik heb deze uitgestanst met de Stitched Shapes Dies, de grootste vierkante. Eronder heb ik een stuk lint geplakt, de Braided Burlap Trim, die ik vaak voor mannenkaarten heb gebruikt want ik vind hem zo stoer. Helaas gaat hij niet mee naar de nieuwe catalogus. Terwijl hij juist heel goed te combineren valt met de World Of Good suite.

Voor de Bling Bling heb ik de Gilded Gems gebruikt ook al zo stoer en deze zijn uit de nieuwe catalogus.

Dit kaartje was echt supersnel gemaakt. En er zitten echt heel veel leuke kaartjes in de set. Ook grote en met mooie teksten. Helaas is deze set niet meer te bestellen maar in de nieuwe catalogus komen er weer mooie sets aan dus hou het in de gaten. En de Tropical Oasis Memories & More Card Pack is nog tot 2 juni te bestellen. 50 kaartjes en 4 stickervellen voor € 13,25.

Liefs Ine

Gebruikte Producten:
Gilded Gems
[152478]
€ 8,50

Categorieën:kaarten, kaarten maken, Stampin'Up!

Tags:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s