Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Zie zo zaterdag: nieuw YouTube filmpje geplaatst

Vanochtend bedacht ik opeens hee het is stil in huis. Boys bij vriendinnen of nog in bed en Willem was de aanhangwagen gaan halen. Vandaag moet de zooi uit de tuin weggebracht worden. We hebben een plantenbak afgebroken om ruimte te maken voor ons alternatief vakantieplan: een jacuzzi. Normaal als we met alle kids op vakantie gaan waren we ook veel geld kwijt. Dit jaar zouden ze allemaal zelf op vakantie gaan maar tot nu toe is nog niet zeker wie wel of niet kan gaan. Als pleister op de wonde hebben we dus geïnvesteerd in een gezinscadeau. Hier hebben we allemaal jaren lang plezier van.

Maar voor de herrie begon heb ik een filmpje opgenomen hoe je een leuk eenvoudig cadeau mapje kunt maken. Van 12” bij 12” cardstock of dsp. Het Dsp van Stampin’ Up! Is zo stevig , zeker het specialty dsp dat je deze hier ook makkelijk voor kunt gebruiken.

En de basis is eenvoudig maar dan komt eigenlijk het leukste: het versieren en de inhoud maken. In het filmpje laat ik 1 mapje zien die klaar is en 2 die ik nog af ga maken. En natuurlijk het exemplaar die ik in het filmpje maak.

Hier is de beschrijving:

1 vel cardstock of Dsp van 12” bij 12” score deze op 6” (of voor de andere uitvoering op 5 7/8” en 6 1/8”)

Draai het papier een kwartskag en score het dan op 7 1/4” en 11”.

Dan is je basismapje al bijna klaar. Je hebt nog tear and tape nodig, lint ongeveer 70 cm en verder wat je wilt gebruiken voor in het mapje of om te versieren.

Ik heb er 2 zakjes cup a soup ingedaan en dat ging perfect. Maar dan wel in het mapje met de bredere zijkant dus met de score lijnen op 5 7/8” en 6 1/8”.

Ik hoop dat je het een leuk filmpje vind en mocht je materialen nodig hebben dan help ik jou graag. Mail mij op Madebyinepie@gmail.com.

Mij zou je erg helpen om een duimpje omhoog te geven bij het filmpje, abonnee te worden of het filmpje te delen.

Fijne dag, liefs Ine

Categorieën:#youtube, kaarten, kaarten maken, Stampin'Up!

Tags:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s