Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Quote Zondag: jij geeft het leven kleur.

Heerlijk om dit tegen iemand te kunnen zeggen: jij geeft het leven kleur. Want dat betekent dat jij iemand in je leven hebt die dat kleurt met hun aanwezigheid. Ik ben een rijk mens met mijn gezin, mijn familie en mijn vrienden. Allemaal geven ze mijn leven kleur. En ook mensen op internet die ik nog nooit ontmoet heb geven mijn leven kleur, door een lieve reactie, een mooie quote die ze delen. Een klant die mij vond op internet belde mij op en we hadden zo’n heerlijk, gezellig gesprek alsof we elkaar al jaren kennen: geweldig. Weer een kleur op mijn palet. Sommige vriendschappen ontwikkelen zich, verdiepen zich en dan wordt die kleur ook dieper. Herken jij dat?

Voor mijn YouTube filmpje van gisteren had ik wat mapjes gemaakt. En deze heb ik gisteren afgemaakt want deze kleuren vind ik prachtig, dit Dsp heeft zo weinig nodig. Een strikje of wat bloemen en een mooie tekst. Deze tekst komt uit de nieuwe set: Natuurlijk voor altijd. Mooie teksten en afdrukken van blaadjes: prachtig.

Nog even en dan is het Goodbye tot the old, Hello to the new. En dit mapje is een mooie mix van oud en nieuw.

Wil je nog iets uit de oude catalogus hebben? Dan gaat de tijd nu echt dringen. Mail mij snel op Madebyinepie@gmail.com

Liefs Ine

Gebruikte Producten:
Heart Punch Pack
[151292]
€ 41,50

Categorieën:creatief, kaarten, kaarten maken, Stampin'Up!

Tags:, ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s