Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Quote zondag: Weeds are flowers too, once you get to know them.

Deze mooie quote is van A.A.Milne de schrijver van de Winnie the Pooh boeken. Ik ben fan van Winnie the Pooh. Ik krijg altijd een lach om mijn mond als ik aan hem denk. En ook toen ik deze klaproos zag moest ik glimlachen en voelde ik me blij. Door deze Corona tijd wandelen en fietsen we veel vaker en ik kan dan echt genieten van de bloemen om ons heen. Of een eekhoorn of een kalfje. En dat is het positieve wat ik uit deze periode mee wil nemen. Het blij kunnen zijn om kleine dingen, de waterlelie, de aardbeien en de klaprozen, de boeren Jasmijn.

Sommige bloemen noemt men onkruid maar zijn prachtig. En geven je een blij gevoel. Sommige bloemen zijn mooi maar maken mij niet blij: bv lelies omdat ik altijd vlekken ervan op mijn kleding krijg. Voor mij betekent de quote dan ook: sommige mensen doen alsof ze prachtige bloemen zijn maar hebben nare doorns of laten onuitwisbare vlekken achter. Andere personen hebben een laag zelfbeeld, denken dat ze onkruid zijn, maar zijn als je ze beter leert kennen, de mooiste bloemen in je tuin! Zo deze quote is er 1 om over na te denken. Fijne zondag.

Liefs Ine

Categorieën:Over mij, Quote

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s