Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Facebook hop The Lovely Stampers

Vandaag doe ik weer mee aan de maandelijkse Facebook van mijn team. Het thema is: de nieuwe catalogus. En ik was een enorme bofferd want vanochtend kwam mijn bestelling binnen. Net op tijd om een mooie kaart te maken met de geweldige Zany Zebras. Ik vind ze mega schattig. Zo blij mee. En natuurlijk mijn nieuwe alphabet stansen, super deze zal ik zeker vaak gaan gebruiken!

Het model kaart is ook erg leuk, in mijn nieuwste YouTube filmpje leg ik uit hoe je van een eenvoudige kaart met 2 vouwen als basis deze kaart en nog 5 anderen kunt maken. Je hoeft dan niks te meten of een bepaald formaat kaart te hebben: alleen in het midden vouwen en dan nog een keer naar het midden toe. De kaarten die ik gemaakt heb zal ik deze week hier uitgebreid laten zien.

Veel plezier met hoppen bij mijn teamgenootjes.

Liefs Ine

Gebruikte Producten:
Paper Snips
[103579]
€ 12,00

Categorieën:#youtube, kaarten, kaarten maken, Stampin'Up!, Stempelsets

Tags:,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s