Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Vrije vrijdag: lovely you

Omdat mijn grote bestelling uit de nieuwe catalogus nog niet binnen is ben ik maar door gegaan met de Lovely You set te spelen in combinatie met de Old World Paper 3 D embossing. Alleen een hele andere kleurcombinatie. Ik heb wel de soft Seafoam inktpad gebruikt die lag nog op mijn tafel. Daarbij heb ik mijn favoriete kleur Bermuda bay gepakt. Petal Pink voor het bloempje en Pretty Peacock om het donkere contrast te krijgen. Lekker uit de losse hand gestempeld op een stuk Whisper White. De basiskaart van Bermuda Bay door de embossing folder gehaald. Hierboven op speels een stuk Soft Seafoam cardstock en daarweer boven op het gestempelde stuk. Voor de tekst heb ik gekozen voor Smile en deze heb ik met de Lovely Labels Pick A Punch uitgeponst. Voor de Bling Bling basic parels gekleurd met mijn dark Petal Pink Stampin Blends en mijn kaartje was klaar.

Ik vind het een erg leuk kaartje geworden en ben vooral blij met de kleurencombinatie.

Morgen is weer de maandelijkse Facebookhop van de Lovely Stampers. Het thema is de nieuwe catalogus dus ik hoop dat mijn nieuwe spullen dan al binnen zijn en anders moet ik het doen met de spullen uit mijn pre-order. Ik heb al een idee wat ik ga maken en wil er ook een YouTube filmpje bij maken dus kom morgen zeker hier terug op mijn blog.

Liefs Ine

Gebruikte Producten:
Paper Trimmer
[152392]
€ 30,00

Categorieën:Embossen, kaarten, kaarten maken, Simple Stamping, Stempelsets

Tags:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s