Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Doosjes Donderdag: kleine cadeau verpakking

Op de valreep mijn Doosjes Donderdag blog. Ik heb dit schattige doosje gemaakt met een stans die al in de vorige catalogus stond: Perfect Parcel. En de teksten komen uit de bijbehorende stempelset Parcels & Petals. Het cardstock is in de mooie nieuwe kleur Bumble Bee en het Dsp komt uit de Ornate Garden Specialty dsp.

Ik heb de Medium Daisy punch gebruikt( 2 x Whisper White en 1 x Bumble Bee) en de Lovely Label Pick a Punch voor de teksten. De teksten heb ik in Mint Macaron gestempeld omdat ik de nieuwe kleuren nog niet heb. Als het goed is komt morgen mijn bestelling binnen yeah! Voor de bling bling nog wat basic Pearls.

Dit doosje is voor een geslaagde jongedame en erin heb ik een Rituals handcreme gedaan. Als je op de onderstaande link klikt kom je rechtstreeks in mijn online shop.En zie je precies welke producten ik gebruikt heb en wat ze kosten en kun je ze zo in je winkelmandje plaatsen. Maar je bestelling doorgeven via de mail mag ook: Madebyinepie@gmail.com

https://s.tamp.in/867xjc

Liefs Ine

Categorieën:Dies, Doosjes, Ponsen, Stampin'Up!

Tags:, ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s