Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Dies Dinsdag: het kaartje van Maandag maar dan 1 stap verder.

Gisteren had ik een Clean and Simpel kaartje zoals ze dat noemen. Echt een kaartje ook voor de beginnende kaartenmaakster. Vandaag heb ik hem iets uitgebreid voor de wat gevorderde kaartenmaakster. Die in het bezit is van een stans of emboss machine. Stampin’Up! heeft niet 1 maar zelfs 2 nieuwe Cut&Emboss machines in de catalogus staan maar helaas zijn ze (nog) niet leverbaar. Ik kan haast niet wachten, ik ben een bofferd want ik mag beide bestellen nog voor mijn verjaardag. Ik had vroeger een cuttlebug en daar lijkt deze een beetje op. Vooral dat het inklapbaar is en minder ruimte inneemt vind ik echt een voordeel. En dat kleintje is ook ideaal om mee te nemen. Maar we moeten nog even wachten dus begin maar vast met sparen. Hihi.

04.21.20_TH_SHAREABLE_BIG_MINI_DIE_MACHINES

De embossing folder die ik nu gebruikt hebt past niet in grote maar er zijn speciale smalle embossing folders hiervoor, bijvoorbeeld de Greenery.

€ 9,75

De embossing folder, Old World Paper, die ik gebruikt heb vind ik prachtig en in Early Espresso erg stoer maar nu in het Soft Seafoam vindt ik hem ook erg mooi. Het geeft het kaartje een heel andere dimensie. Dit kaartje en die van gisteren en morgen heb ik zondag gemaakt. Omdat ik voor mijn YouTube filmpje een label had gemaakt met de Lovely Label Puck a Punch besloot ik vandaag nog een kaartje te maken. Bijna dezelfde alleen met het label.

Morgen laat ik de derde versie van dit kaartje zien en ik ben dan benieuwd wat jullie favoriet is. Ik vind het al moeilijk te kiezen tussen deze 2.

Liefs Ine

Gebruikte Producten:
Paper Trimmer
[152392]
€ 30,00

Categorieën:#youtube, Dies, dies dinsdag, Embossen, kaarten, kaarten maken

Tags:, ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s