Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Makkelijke Maandag: #simplestamping en nieuw Youtube filmpje

Vandaag een heel eenvoudig maar een stijlvol kaartje met een prachtige tekst. Deze komt uit de mooie set Lovely You en deze heb ik samen gekocht in een bundel met mijn nieuwe favoriete pons: de Lovely Labels Pick A Punch. Dan krijg je namelijk 10% korting en dat is toch mooi meegenomen. De teksten zijn echt prachtig en met een mooie font/ lettertype. En hoe schattig zijn al die kleine stempeltjes. Op de voorkant van onze nieuwe catalogus staan drie kaarten die hier mee bestempeld zijn. Dit zou ook een mooie optie zijn voor in jouw starterspakket. Want nu met de geweldige maand actie kun je deze bundel( iedere bundel met stempelset pons of Dies) gewoon gratis krijgen! Bovenop het normale voordeel van voor €129,00 bestellen en voor €175,00 uitzoeken. Lijkt dit je wat, neem dan contact met mij op en ik leg het je duidelijk uit.

Lovely You bundel € 51,25 klik op de foto en je komt direct in mijn online shop.

Vooral als je nog geen stansapparaat hebt is een pons ideaal. En met deze kun je 6! Verschillende labels ponsen in de lengte die jij wilt.

In mijn YouTube filmpje laat ik precies zien hoe ik deze labels heb gemaakt en krijg je nog extra tips zodat je deze pons makkelijk kunt gebruiken. Ik ben er super enthousiast over en zal hem zeker vaak gaan gebruiken.

Terug naar mijn Makkelijke Maandag kaartje: ik heb hiervoor gewoon een basiskaart Whisper White gepakt van 21cm bij 14,9 cm gerild op 10,5cm. Toen heb ik op een stukje Whisper White van 10 cm bij 7,2cm 3 hartjes uit de Heartfelt stempelset gestempeld in Soft Seafoam. Daarboven op in Gray Granite de mooie tekst: Love is what makes us family. Dit stukje cardstock heb ik met dimensionals op mijn basiskaart geplakt en mijn kaartje was klaar.

Je ziet soms heeft een kaartje niks meer nodig dan stempels papier en inkt. En laat ik die nu juist verkopen hihi,

Liefs Ine

Gebruikte Producten:
Paper Trimmer
[152392]
€ 30,00

Categorieën:kaarten, kaarten maken, Makkelijke Maandag, Ponsen

Tags:, ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s