Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Quote Zondag: what sunshine is for flowers, smiles are for humanity.

Als de zon schijnt ziet de wereld er heel anders uit. Dat merkten we weer na 3 dagen regen. En in deze Corona tijd is sharing Sunshine zo belangrijk. Even wat licht in de duisternis. Stampin’Up! had de afgelopen maanden een pdf te koop met mooie teksten om wat Sunshine te brengen bij de mensen. De totale opbrengst van deze verkoop schenkt Stampin’Up! aan 2 organisaties: United Way World Wide en de World Health Organization die 218.196 dollar ! krijgen voor hun goede werk in deze Corona tijd. Wat een geweldig bedrag en wat ben ik trots om onderdeel te zijn van dit bedrijf dat echt een warm kloppend hart heeft.

Door omstandigheden is het mij nu pas gelukt de kaarten af te maken en deze gaan van de week op de bus. Ik weet zeker dat de ontvangers ze met een glimlach ontvangen. En dat ik even een straaltje zonneschijn bij ze binnen breng. En dat is het mooie van kaarten maken en versturen. Zelf heb ik van de week ook onverwachts 2 kaarten mogen ontvangen en het feit dat iemand de moeite neemt om iets voor jou te maken en op te sturen dat is zo’n fijn gevoel. I love my job!

Van mijn teamgenootje Diana van Otterlo-van Buuren

Wil jij dit ook dan kun je bij mij alle basis materialen kopen. Cardstock,Dsp, stempels, lijm etc. Mail mij en we kijken samen wat jij nodig hebt om ook Sunshine te verspreiden: Madebyinepie@gmail.com. Klik op de afbeelding hieronder en dan vindt je wat suggesties van mij in mijn Stampin’ Up! webwinkel.

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s