Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Zie zo zaterdag: weekoverzicht van zomer naar herfst.

Zo we sluiten de week af met een heel ander weerseizoen dan waar we mee begonnen. Het lijkt nu wel herfst ipv volop zomer. Willem had net in de goede week vakantie.

Deze week ging de nieuwe catalogus live: super blij mee! En ik heb nu een nederlands talige webshop van Stampin’Up! Je kunt hier helaas alleen nog betalen met een creditcard. Heb je deze niet dan mag je mij mailen op Madebyinepie@gmail.com en dan plaats ik de bestelling voor jou en kun je betalen via een bankoverschrijving of via een tikkie.

Ik heb ook mijn website weer aangepast met de nieuwe digitale catalogus erop. De link van mijn webshop heb ik nu toegevoegd. De pagina’s met producten weer up-to-date gemaakt. Bijvoorbeeld de nieuwe embossing folders en lijmproducten. Dus ik ben klaar voor het nieuwe seizoen. Nu kijken hoe we het gaan aanpakken met workshops en onze Koffie en Kaart middagen.

Deze week werd ik ook blij verrast met een hele mooie kaart van een klant: super lief Hennie.

Ze heeft hiervoor haar Tijdloze Tulpen set gebruikt die ze bij mij besteld had. Blij met weer een tevreden klant.

Liefs Ine

Categorieën:kaarten, kaarten maken, Stampin'Up!

Tags:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s