Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Vrije Vrijdag: Cadeau label

Gisteravond heb ik eindelijk mijn bestelling weggedaan voor de nieuwe catalogus. Deze zebra’s stonden bovenaan mijn verlanglijst, ik vind ze zo schattig en ze zijn ook echt niet duur: € 23,00 . Met leuke teksten en dat hoedje: zo cute!

Zany Zebras € 23,00

Ze staan niet voor niets in de beginnersbrochure, op bladzijde 8 en 9 hiervan staan veel voorbeelden wat je met die ene stempelset en de Watercolor pencils kunt doen. De Watercolor pencils zijn er in 2 uitvoeringen :

Watercolor pencils nr 2 € 15,25
Watercolor Pencils € 19,25

Ik heb ze meteen maar te voorschijn gehaald om cadeau tags mee te maken in combinatie met de Delightful Tag Topper Punch.

Delightful Tag Topper Punch € 28,00

Ik wilde de Scalloped Tag Topper gebruiken maar die ligt bij Mandy en het is weer om binnen te blijven. Daarbij had ik gisteren een acute buikgriep aanval waarvan ik nu aan het herstellen ben. Goed voor de lijn maar niet voor mijn gestel.

Gelukkig zijn cadeau labels zo gemaakt. Ik gebruikte het vel watercolor paper wat in de YCCI kit zat die ik besteld had bij mijn vriendin en teamgenootje Danielle Kassing. Je krijgt dan een envelop thuis met basis materiaal en 3 enveloppen voor 3 maanden. Dus iedere maand weer een verassing wat er in zit. Met deze producten kan je dan zelf iets creeeren. Wil je hier meer van weten ga dan naar haar website: https://daniellekassing.blogspot.com/

Ik heb 2 stroken gesneden van 2″ breed en deze met versamark bestempeld de ene met de Painted Poppies de ander met Sailing Home. Daarna bestrooid met Goud embossingpoeder en verhit met mijn Heat tool. Nu kon het rustgevende inkleuren beginnen. Met mijn watercolorpencils kleurde ik wat vlakjes ruw weg in en met mijn Aquapainter verfde ik de vlakjes dan vol.

Daarna heb ik met de pons de mooie bovenkant gemaakt en er lint door heen gehaald. Bij de mannenversie heb ik de randen gesponst met Soft Suede inkt en een sponsdauber. Super leuk om aan een cadeau te hangen, fles wijn of bos bloemen. Easy Peasy.

Wil je een van de gebruikte producten bestellen help ik jou graag, als je op de product foto’s klikt kom je meteen in mijn onlinewinkel. Wil je liever dat ik voor jou bestel mail mij dan op Madebyinepie@gmail.com

liefs Ine

Categorieën:Over mij, Ponsen

Tags:, ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s