Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Doosjes Donderdag: vaderdag doosje

Ik ben er op tijd bij deze keer. Een vaderdag cadeau doosje. Als basis heb ik het gouden pizza doosje gebruikt. Normaal gebruikte ik deze voor de kerst maar ik had opeens een ingeving om het mooie World of Good Specialty Dsp te gebruiken. Daarboven op heb ik een stuk Early Espresso cardstock geplakt die ik eerst met de bijbehorende Old World paper Embossing folder had ge-embossed.

Helemaal blij met deze suite. De stempels komen uit die andere prachtige mannenset Geared Up Garage. Voor de You’re a Classic heb ik de nieuwe Lovely Labels Pick a Punch gebruikt. Echt een super pons waar je 6 verschillende labels mee kunt maken en de lengte bepaal je zelf. Dit wordt een favoriet van mij.

Ik heb ook nog een kaartje voor in het doosje gemaakt. De basis is van Crumb cake cardstock en hierop heb ik de rookwolken gestempeld met Crumb cake inkt die ik 1 keer afgestempeld heb anders werd het te donker.

De auto en de tekst heb ik met versamark gestempeld en bestrooid met goud embossing poeder. Daarna verhit met mijn Heat tool. Met de bijbehorende dies uitgestanst en opgeplakt. Heel blij met het eindresultaat.

Hierin kan wat lekkers, geld of een cadeau kaart. Wil jij ook zo’n leuk cadeau doosje kan ik die op bestelling voor jou maken. Mail mij maar op Madebyinepie@gmail.com hier kun je ook je bestelling doorgeven uit de nieuwe catalogus. Ik help jou graag.

Liefs Ine

Gebruikte Producten:
Versamark Pad
[102283]
€ 11,50

Categorieën:Doosjes, Embossen, kaarten, Ponsen, Stampin'Up!

Tags:,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s