Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Wat is er over woensdag: een hele nieuwe catalogus en nieuwe webwinkel

Hoera, de nieuwe catalogus is ingegaan. En hij is prachtig! Mooie nieuwe incolors, geweldige suits, prachtig Dsp, en ik ben helemaal verliefd op de zebra’s.

Wil je dit allemaal bekijken dan kan dit via mijn nieuwe webwinkel bij Stampin’ Up! die nu in het Nederlands is.

https://madebyinepie.stampinup.net/host

Dit is dus de website die Stampin’Up! voor ons gemaakt heeft, je shopt dan rechtstreeks bij mij. Wil je liever via een bankoverschrijving of via een tikkie betalen dan kan je mij mailen en plaats ik de bestelling voor jou.

Wat een super bedrijf is Stampin’Up! toch, 14 Nederlandse stempelsets dit jaar en nu ook nog een nieuwe Nederlandse webwinkel! Hier word ik erg vrolijk van. Wil jij dit ook lees dan mijn blog van gisteren over het enorme instap voordeel. Zodat jij ook lid wordt van mijn gezellig team.

En er loopt vanaf vandaag nog een geweldige actie :bestel jij voor €275,00 ( zelf of als gastvrouw op jouw party), dan krijg je nu een extra bedrag van €27,00 bovenop de €27,00 Stampin Rewards die je al kreeg. Bam €52,00 gratis producten uitzoeken ! Wie wil dit nou niet?

Veel plezier met shoppen en wil je de catalogus liever doorbladeren bestel hem dan bij mij. Bij een bestelling vanaf €25,00 krijg jij hem gratis thuisbezorgd. Anders betaal je €5,95 inclusief verzendkosten maar bij jouw eerste bestelling vanaf €25,00 trek ik die €5,95 er weer vanaf.

Voor meer informatie: Madebyinepie@gmail.com

Liefs Ine


Categorieën:Geen categorie, Stampin'Up!, Stempelsets

Tags:,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s