Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Eigenlijk doosjes donderdag maar ….

Gisteren haalde mijn oudste zoon Dennis een 9,5 voor zijn scriptie en verdediging en slaagde dus voor zijn HBO diploma: super trots. Vooral omdat hij ook nog topsporter is en voor het Nederlands zaalvoetbal team speelt. Hij houdt letterlijk veel ballen in de lucht dus extra knap dat hij deze studie zo mooi afrond. En volgend jaar dan zijn master halen op de Universiteit van Tilburg. Hier hoort een speciale kaart bij:

Dennis is een grote fan van Ronaldo (the Goat) dus toen deze stempelset in de catalogus kwam wist ik :deze moet ik hebben. Hij doet ook vaak grappige dansjes en daar vond ik de geit op de voorkant perfect bij passen.

Dennis vond de kaart ook echt gaaf.

Van zijn vriendin Maartje kreeg ik ook de opdracht een kaart voor hem te maken en dat werd deze:

Beide kaarten zijn weer gemaakt met de basis die ik in mijn YouTube filmpje heb uitgelegd. Super makkelijk en met een geweldig resultaat. Dus als je deze nog niet gezien hebt moet je gauw gaan kijken op mijn kanaal: Ine van den Eijnden

Liefs Ine

Gebruikte Producten

Categorieën:kaarten, kaarten maken, Stampin'Blends, Stampin'Up!, Stempelsets

Tags:,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s