Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Wat is er over woensdag: de tweeling is jarig en Dennis heeft zijn scriptie verdediging en is dan geslaagd voor zijn HBO

Mooie maar ook spannende dag vandaag. De tweeling wordt 19 en vandaag mag ook de vlag uit voor Dennis. Vanavond met ons allen thuis Sopranos eten: ons favoriete restaurant. Hun Steakaway is de oplossing voor ons in deze Corona tijd. Netjes thuis bezorgt.

De blauwe kaart uit mijn YouTube filmpje heb ik gebruikt voor de kaart van Sam. De letters heb ik met de nieuwe letterstansen uitgestanst. Maar ik ben vergeten er een foto van te maken: oeps. Links in de bovenhoek had ik dus SAM geplakt en links van het zeepaardje had ik Happy Birthday gestempeld.

Teuns kaart heb ik wel gefotografeerd want dat is een nieuwe die ik gisteravond gemaakt heb. Dit heb ik ge-cased van www. Stempelicht.de een duitse collega demo.

Dit was de originele kaart.

Die Zany Zebras zijn echt zo schattig en ondeugend( past dus perfect bij Teun) daar wordt je gewoon vrolijk van. Ik heb als basis kaart een stuk Bermuda Bay cardstock genomen van 20cm bij 20cm en gevouwen op 10cm. Het stuk Whisper White is 9cm bij 19 cm en het stuk In Good Taste Dsp 8cm bij 18cm. De zebra’s heb ik gestempeld en uitgeknipt met mijn Paper snips en ingekleurd met mijn Bermuda Bay Stampin Blends. Daarna heb ik ze boven elkaar geplakt. De ballonnen komen uit de Special Someone set en heb ik met Bermuda Bay inkt op Bermuda Bay cardstock gestempeld en uitgestans met de bijbehorende Dies. Ik heb ze met dimensionals opgeplakt en met een zwarte pen de draadjes getekend. Ook heb ik wat streepjes neergezet zodat het lijkt alsof de zebra’s in beweging zijn. (gezien bij mijn duitse collega)

Nog een Happy Birthday tekst uitgestanst met de stitched Rectangle Dies en opgeplakt met dimensionals en mijn kaartje was klaar: ik vind hem geweldig. En ik denk onze Teun ook.

Wil je ook deze schattige Zany Zebras hebben mail mij dan op Madebyinepie@gmail.com en ik help jou graag. Als je op onderstaande link klikt zie je de producten die ik gebruikt heb en kun je ze meteen bestellen in mijn online shop.

https://s.tamp.in/pHDIuW

Liefs Ine

Categorieën:kaarten, kaarten maken, Paper Trimmer, Stampin'Blends

Tags:,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s