Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Makkelijke Maandag kaartje: Blossoms in Bloom

Vandaag een heel eenvoudig kaartje met de mooie nieuwe set Blossoms in Bloom. Dit is echt een geweldige set met 1 grote stempel wat mooie teksten en wat kleine bloemen en blaadjes.

Ik heb een stuk Whisper White gepakt en de grote stempel op mijn Stamparatus blad geplaatst. Met mijn Purple Posy inktpad inkt aangebracht. Deze inktpad is helaas niet te bestellen er was iets fout mee en voldeed niet aan de hoge kwaliteits eisen die Stampin’Up! aan hun producten stelt. Ik had hem al en kon hem dus vandaag gebruiken. Als je Highland Heather 1 keer afstempeld kom je ook dicht in de buurt van deze kleur. Ik heb Highland Heather op volle sterkte gebruikt voor de hartjes van de bloemen en de tekst die ook uit de set komt.

De tekst heb ik op een stukje Whisper White gestempeld en met mijn Paper Trimmer op maat gesneden. En deze heb ik met dimensionals op een stukje Purple Posy cardstock geplakt.

De Whisper White mat heb ik op een Purple Posy basiskaart geplakt. En voor de Bling Bling heb ik met mijn dark Highland Heather Stampin Blend wat Basic Pearls gekleurd en op de kaart geplakt.

Super eenvoudig dus en deze kaart kun je in iedere kleur maken die je wilt: easy peasy.

Wil jij ook deze gave stempelset hebben, er zijn ook prachtige stansen bij die ik jullie morgen laat zien en deze kun je als een bundel bestellen met 10% korting, mail mij dan op Madebyinepie@gmail.com en ik help jou graag.

Liefs Ine

https://s.tamp.in/tGc0Vr Als je op deze link klikt zie je precies wat ik gebruikt heb en kun je die meteen bestellen in mijn online shop

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s