Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Dies Dinsdag: Many Layered Blossoms Dies kaart

Zoals gisteravond beloofd vandaag het kaartje met de bijbehorende Dies van de Blossoms In Bloom stempelset. Deze Many Layered Blossoms Dies zijn prachtig. Ik heb twee van mijn favoriete kleuren gebruikt: Bermuda Bay en Coastal Cabana. Zo’n mooie combinatie.

Ik heb voordat ik de stansen door de Big Shot haalde eerst op het cardstock een stuk adhesive sheets geplakt. Zo blij dat ze weer in de catalogus staan. Zeker voor deze dies is dat perfect. Je maakt er als het ware een sticker van en zo kun je ze mooi op elkaar en op de kaart plakken.

De bloemen zijn zo mooi dat deze kaart weinig nodig heeft: een tekst die uit de stempelset komt, met versamark, wit embossing poeder en mijn heat tool gemaakt op een stukje Bermuda Bay cardstock. Uitgeponst met de Classic Label pons. En met de stippen stempel in de hoeken gestempeld met Coastal Cabana inkt die ik 1 keer heb afgestempeld. Klaar is mijn mooie kaartje!

Alle gebruikte producten kun je bij mij bestellen, ik help jou graag in mijn online shop (klik op de foto’s hieronder en je komt in mijn shop) of via de mail: madebyinepie@gmail.com

Liefs Ine

Gebruikte Producten:
Versamark Pad
[102283]
€ 11,50
Adhesive Sheets
[152334]
€ 12,00

Categorieën:Big Shot, Dies, dies dinsdag, Embossen, Stampin'Up!

Tags:,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s