Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Doosjes Donderdag: Maartje is geslaagd voor haar Master

Daar moest natuurlijk een bijzondere kaart voor komen. Ik zag dit super leuke model voorbij komen van Brigitte Keiling een Duitse Demo en wist meteen die ga ik proberen te maken. Hij is niet moeilijk maar het kost gewoon veel tijd om alles te snijden. Gelukkig hebben wij bij Stampin’ Up! de fijnste trimmer: onze Paper Trimmer en had ik zo de 28 vierkantjes gesneden. De Zebra’s moesten er natuurlijk op en ik heb een schattig geslaagd hoedje gemaakt en op zijn koppie gezet. Leuke teksten erbij en natuurlijk de letters MSc. Haar titel Master Of Science.

Super trots op haar, als het goed is komen er volgend jaar twee Masters bij: onze Dennis en onze Michael. Michael wacht nog op 1 punt en dan weten we of hij geslaagd is voor zijn Bachelor.

Ook de dochter van mijn vriendin is geslaagd dus daar maakte ik een zelfde doosje voor. Ander Dsp papier en andere kleur maar ook weer met de Zebra’s.

Zo blij met mijn nieuwe letterstanse: Playful Alphabet.

Voor Maartje en Chayenne maakte ik ook nog een doosje waar een heel doosje After Eight in past. Maartjes lievelings chocolaatjes en omdat Chayenne met een 8 geslaagd was vond ik het ook wel toepasselijk voor haar. Dit patroon heb ik van mijn teamgenootje Carola Gillich.

Voor Maartje had ik ook nog een van haar favoriete geurtjes gekocht en alles samen in een mooi doosje gedaan. Super leuk cadeau toch?

Alle materialen kun je bij mij bestellen via Madebyinepie@gmail.com of in mijn Online Shop.

Liefs Ine

Gebruikte Producten:
Paper Trimmer
[152392]
€ 30,00
Paper Snips
[103579]
€ 12,00

Categorieën:Doosjes, Paper Trimmer, Stempelsets

Tags:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s