Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Wat is er over woensdag: Danielle is jarig

Mijn lieve vriendin en teamgenootje Danielle Kassing is jarig dus daar moest een mooi kaartje voor komen.

Ik heb gekozen voor een Bermuda Bay basis kaart met daarop de prachtige stans: Banner Blooms Dies. Deze is onderdeel van de Suite Artistry Blooms. En je kunt de stansen samen met de stempelset Hand-Drawn Blooms kopen in een bundel met 10% korting. Hier onder zie je een filmpje van Stampin’ Up! over deze suite:

Ik vind dit zo’n mooie suite met prachtig Dsp , Rainbow Glitter Paper en sequins. Deze laatste 2 moet ik nog bestellen.

Ik heb voor de kaart nog eerst een mat Whisper White ge-embossed met de Brick & Mortar embossing folder. En daarboven op de prachtige stans die ik uit Coastal Cabana cardstock had gestanst. De teksten uit de stempelset heb ik met versamark gestempeld en met wit embossing poeder bestrooid en verhit met mijn Heat Tool.

Nog wat parels gekleurd met mijn Bermuda Bay Dark Stampin Blend.En mijn voorkant was klaar. Voor de binnenkant heb ik de stans weer gebruikt met Whisper White cardstock en daar de banners uitgeknipt met mijn Paper Snips. De teksten komen ook uit de set en heb ik in Bermuda Bay gestempeld. Nog 2 bloempjes uitgestanst en op de hoekjes geplakt.

Danielle heeft de kaart ontvangen dus kan ik hem nu hier laten zien. Ze was er erg blij mee. En ik was ook trots op het eindresultaat.

Alle producten die ik gebruikt heb kun je bij mij bestellen, graag zelfs, op Madebyinepie@gmail.com of je klikt op de foto’s en komt in mijn online shop terecht.

Liefs Ine

Gebruikte Producten:
Paper Snips
[103579]
€ 12,00
Paper Trimmer
[152392]
€ 30,00

Categorieën:Dies, Embossen, Paper Trimmer, Stampin'Blends, Stampin'Up!, Stempelsets

Tags:,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s