Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Quote zondag: de mooiste bloemen bloeien in je eigen tuin.

Of in de tuin van je vriendinnen. Deze mooie hortensia’s kreeg ik weer van mijn vriendin Angelique. Ze bloeien niet lang( 3 dagen ongeveer) maar deze foto bewaar ik want ik vind hem zo mooi.

Wie mij volgt weet dat ik een iPhone foto cursus aan het doen ben bij #bedrijfinbeeldacademy van @marleensahetapy. Omdat ik iedere dag blog en op instagram post wil ik dat mijn foto’s opvallen en mijn iphone 7 heeft veel meer mogelijkheden dan ik kende. Dus super blij met deze cursus. Ik heb Marleen persoonlijk ontmoet en ze heeft toen ook foto’s van mij gemaakt, dat hoorde bij de Design Your Dream cursus die ik gewonnen had. Ze is een hele lieve vrouw dus toen ik haar aanbod zag heb ik het meteen gedaan.

Het leuke van deze cursus is dat je anders naar de wereld om je heen kijkt. Naar de bloemen en vissen in onze eigen tuin maar ook onderweg als ik ga fietsen. Normaal rijd ik gewoon van A naar B maar van de week ben ik echt gestopt om foto’s te maken:

Ook thuis binnen mooie foto’s gemaakt:

Ik heb er dus een hobby bij lol en Willem doet er aan mee. Deze prachtige foto maakte hij met zijn iphoneXR:

Gewoon hier op een bloem in onze tuin. We genieten ook echt van alles wat nu bloeit, zijn zeer blij met de bloemen in onze tuin.

En dat is voor mij de onderliggende gedachte van deze quote: geniet van de kleine mooie dingen binnen je eigen tuin( leven). Zeker in deze Corona tijd is het fijn dat je je blij voelt en veilig, thuis met je geliefden om je heen.

Al was het gisteravond ook heerlijk om voor het eerst weer met vrienden uit eten te gaan bij ons favo restaurant Sopranos. Ik vond het erg spannend weer een stapje naar een normaler leven maar het beviel goed! We hebben met ons vieren echt genoten.

Vandaag een minder mooie dag dus hopelijk veel knutseltijd en nog 2 foto momentjes ( opdracht is 3 foto momentjes per dag). Fijne zondag en geniet van de bloemen in jouw tuin.

Liefs Ine

Categorieën:Over mij, Quote

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s