Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Makkelijke Maandag: kleur toevoegen met de aquapainter

Vrijdag had ik de rouwkaart gemaakt in Gray Granite. Ik heb toen nog een keer gestempeld zonder te beinkten en kreeg een hele lichte afdruk.

Deze heb ik met een aqua painter en Highland Heather inkt van kleur voorzien. De hartjes had ik in Gorgeous Grape gestempeld en met de Wink of Stella wat lichte glitter toegevoegd. Ik vond het nog te licht van kleur dus heb ik er vandaag nog wat kleur aan toegevoegd en dunne streepjes getrokken. Dit is nog de oude aquapainter maar Stampin’Up! heeft nu nieuwe Waterpainters. 3 Stuks voor € 14,50. 1 Met een fijne punt , 1 met een medium punt en 1 meer een grote platte kwast. Ik ga ze 1 juli zeker bestellen. Het is zo heerlijk rustgevend, schilderen. Mijn moeder kon/kan dat heel goed, ik niet maar ik kan wel mooi stempelen ( met de Stamparatus is dat een eitje) en inkleuren lukt mij ook nog wel.

De tekst: Get Well Soon komt ook uit de set Blossoms in Bloom en heb ik met Gorgeous Grape gestempeld. De witte bestempelde mat heb ik op een mat van Highland Heather geplakt en daarna op de basiskaart van Gray Granite.

Ik vind het een mooi rustig stijlvol kaartje geworden. In ons team hebben we nu 3 dames die iets aan hun arm of pols hebben en dat is niet fijn vandaar deze beterschaps kaart.

Wil je een bestelling doen dan kun je die aan mij doorgeven op Madebyinepie@gmail.com ik help jou dan graag verder.

Liefs Ine

Gebruikte Producten:
Water Painters
[151298]
€ 14,50
Stamparatus
[148187]
€ 59,00

Categorieën:kaarten, kaarten maken, Makkelijke Maandag, Stempelsets

Tags:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s