Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Dies Dinsdag: een stans gebruiken als stencil.

Vandaag heb ik dit mooie kaartje gemaakt met behulp van een stans. Ik heb de prachtige Many Layered Blossoms Dies gebruikt en wel de dunne omlijning stans. Deze heb ik op een stuk Whisper White gebruikt waar ik een stuk adhesive sheet achter geplakt heb. Dan creëer je een soort sticker. Deze sticker heb ik op een ander stuk Whisper White geplakt en toen met sponsjes kleur aangebracht:

-Mango Melody

.Melon Mambo

.Granny Apple Green

.Bermuda Bay

Over de stans en het hele stuk Whisper White. Daarna de sticker er weer voorzichtig afgehaald en dan krijg je dit effect:

En de sticker heb ik op een basiskaart van Whisper White geplakt en dat is ook zo mooi:

Ik heb op een reststukje Coastal Cabana met versamark de tekst “Fijne Verjaardag “ uit de Nederlandse stempelset Volop Vrienden. Ik heb Wit embossing poeder gebruikt en daarna verhit met mijn Heat tool. De tekst heb ik uitgestanst met een label uit de Stitched Labels Framelits Dies. En dit met dimensionals opgeplakt. Het tweede kaartje laat ik even zo, totdat ik weet voor wie het is.

Zo blij met de eindresultaten. Dit ga ik zeker vaker doen. Als jullie willen kan ik er ook een filmpje van maken hoe je het kunt doen. Laat maar weten. Morgen komt er een nieuw YouTube filmpje online. Dus hou mijn blog in de gaten. Ben je abonnee dan krijg je meteen een melding.

Wil jij ook deze geweldige stansen hebben mail mij dan op Madebyinepie@gmail.com

Liefs Ine

Gebruikte Producten:
Sponge Daubers
[133773]
€ 6,00
Adhesive Sheets
[152334]
€ 12,00
Versamark Pad
[102283]
€ 11,50

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s