Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Wat is er over woensdag : cardsketch met restjes papier

Wij doen in ons team iedere maand een kaarten swap. Je maakt dan een kaart voor een teamgenootje. Degene die het organiseert stuurt een opdracht naar iedereen, dit kan een tutorial zijn of zoals deze keer een card sketch. Card sketches zijn er genoeg te vinden op het internet dus als je een keer geen inspiratie hebt zoek er dan 1 op en maak er wat leuks van. Dit is de sketch die Danielle voor ons had uitgezocht. Je mag het naar eigen idee invullen en het hoeft ook niet precies het zelfde te zijn als je er maar nog de sketch in kunt herkennen.

Ik had nog allerlei restjes Dsp liggen van mijn laatste Youtube filmpje en ik besloot die stukjes te gebruiken. Ik heb er een kort Youtube filmpje van gemaakt:

Zo leuk ook om structuur aan te brengen door middel van embossingfolders. Het kaartje wat ik gemaakt heb in het filmpje komt vandaag als het goed is aan. We hebben in ons team nu 3 teamgenootjes die iets aan hun arm of pols hebben dus daar heb ik kaartjes voor gemaakt en verstuurd. In de binnenkant heb ik dus nog gestempeld: Sending Healing Hugs.

Seaside Notions Stampin' Up!

Hieronder vindt je een overzicht van de gebruikte producten als je er op klikt kom je rechtstreeks in mijn online shop. Heb je geen credit card en wil je liever via een bankoverschrijving of tikkie betalen mail mij dan op madebyinepie@gmail.com en ik help jou graag verder,

liefs Ine

Gebruikte Producten:
Paper Trimmer
[152392]
€ 30,00
Adhesive Sheets
[152334]
€ 12,00

Categorieën:#youtube, Big Shot, Embossen, kaarten, kaarten maken

Tags:,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s