Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Doosjes Donderdag: een 3D pop up Card

Dit leuke kaartje lijkt op 3 doosjes en heb ik gezien van Barry van Mitosu Crafts. Barry en Jay zijn 2 engelse demo’s en super leuk. Ik heb ze in Dortmund eindelijk in het echt ontmoet, en ze wisten ook meteen wie ik was. Zij volgen mij en ik volg hun, zo bijzonder dat ik dankzij Stampin’ Up! zoveel lieve mensen heb ontmoet. Barry is links en Jay staat rechts.

Ze zijn beiden super creatief. En 2 van mijn favoriete mannelijke Stampin’ Up! Hero’s.

De kaart ziet er moeilijk uit maar is dat eigenlijk niet. Maar het effect is geweldig. Het kan namelijk plat in een envelop en dan popt hij leuk op en kun je hem zo neer zetten.

Ik heb hem in 2 uitvoeringen gemaakt. 1 met de Flowers For Every Season Dsp en de kleine Daisy pons. En 1 met mijn favoriete Dsp Artistry Blooms en de Zany Zebras. Weke vinden jullie de mooiste? Ikke natuurlijk die met de Zebra in mijn favoriete kleuren Bermuda Bay en Coastal Cabana.

Ik heb Barry en Jay gevraagd of ik een nederlandse uitvoering van hun filmpje mag maken en dat vonden ze helemaal leuk dus die komt er aan. Maar niet vandaag want ik ga naar de diploma uitreiking van mijn oudste zoon Dennis. Heel bijzonder om mee te maken. Ik zal denk ik wel een traantje laten van trots en geluk maar ook van verdriet want dan mis ik Pieter even extra.

Liefs Ine

Gebruikte Producten:
Paper Trimmer
[152392]
€ 30,00

Categorieën:Doosjes, kaarten, kaarten maken, Paper Trimmer, Ponsen, Stampin'Up!

Tags:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s