Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Zie zo zaterdag: weekoverzicht

Alweer een week die voorbij is gevlogen. Met stress momenten, relax momenten,trotse momenten en geluksmomenten.

Nog 2 zonen in de laatste tentamen dagen. (Stress) De jacuzzi is geplaatst (stress en relax) Diploma uitreiking gehad van mijn oudste zoon en de magische 101 abonnees behaald op YouTube. (Trots en gelukkig)

Ik had beloofd een happy dance te doen dus:

Dankzij mijn zoon Michael werd mijn YouTube filmpje en blog gisteravond nog geplaatst terwijl ik op de bbq met vrienden was. Zo blij want het lukte mij niet om hem te uploaden.

Hierbij nog een keer de link voor het geval je het gemist heb.

Ik kreeg vanochtend al een appje van een klant dat ze het filmpje gezien had en nagemaakt had. Kijk dat doet mij goed want ik vind het nog steeds spannend om zo’n filmpje te maken en als je dan merkt dat mensen het leuk vinden en door jou geïnspireerd worden, geeft mij dat een boost om door te gaan.

Prachtige kaart van klant

Dit weekend zijn we kinderloos, dat komt niet vaak voor dus we gaan lekker genieten van quality time samen! Fijn weekend,

Liefs Ine

Categorieën:#youtube, Doosjes, kaarten, kaarten maken, Stampin'Up!

Tags:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s