Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Quote zondag: zullen we lekker thuis blijven en niks doen?

We gaan niet op vakantie dit jaar maar hebben ge-investeerd in een gezins cadeau: een Jacuzzi. Het schijnt heel goed te zijn voor mijn gewrichten en de boys en Willem vinden het ook helemaal geweldig.

Morgen is er eindelijk weer een koffie en kaart middag en daarmee sluit ik even dit seizoen af. Dan hou ik lekker vakantie om me weer op te laden voor de nieuwe periode. En op 7 september begin ik weer met mijn Koffie en Kaart middagen en mijn workshops dus hou de agenda hier goed in de gaten want tijdens mijn vakantie ga ik ze inplannen.

Bestelling kunnen jullie gewoon doorgegeven op Madebyinepie@gmail.com en ik zal best nog wel wat bloggen en filmpjes maken maar niet dagelijks zoals jullie van mij gewend zijn.

De nieuwe Mini catalogus is uit met mooie nieuwe herfst/kerst sets en wat nog leuker is met oude favorieten die terug komen. Wil je deze catalogus ontvangen stuur mij dan een mailtje. Ik zit nog met mijn hoofd in de zomer dus wil nog niet aan de herfst en Kerst denken maar misschien willen jullie dit jaar op tijd aan de kerstkaarten beginnen.

Pas goed op jezelf, geniet van de mooie dingen in het leven en Niks moet, niksen mag!

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

1 antwoord

  1. Hele fijne vakantie

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s