Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Makkelijke Maandag:

Eindelijk kon ik weer mijn normale maandelijkse Koffie en Kaart houden. Ik had mijn twee eettafels in Kerst en Kaart opstelling gezet en op iedere hoek 1 dame. Zo konden er 4 dames meedoen. Heerlijk om elkaar weer te zien en gezellig bij te kletsen.

Ik had voor iedere dame een eigen Paper Snips, Paper Trimmer, Bonefolder, Tombow Liquid Glue, clear blocks en afval emmertje klaar gezet. En een eigen schaaltje met lekkers. En desinfecterende gel.

Ik had bij iedere plek ook een voorbeeld kaart neergezet en daar papier voor gesneden maar ze konden onderling ruilen. Ze vonden het eerst wel een ingewikkelde kaart maar met mijn beschrijving en aanwijzingen ging het perfect. En sommige hadden mijn YouTube filmpje al bekeken dus dat scheelde.

Dit zijn de eindresultaten: ik ben super trots op de dames. En iedereen ging met een voldaan gevoel naar huis. En dat is ook mijn insteek. Hier word ik niet rijk van maar het is zo’n fijn gevoel als ik zie met hoeveel plezier de dames bezig zijn en hoe gezellig het weer was.

Eigenlijk zou 7 september pas weer de volgende zijn maar wie weet las ik nog wel een extra Koffie en Kaart middag in, dus hou mijn blog in de gaten. Vanaf nu ga ik op vakantiestand, dus niet meer dagelijks bloggen maar alleen als ik echt iets met jullie wil delen. Fijne vakantie allemaal en bestellingen kun je gewoon doorgeven want we blijven lekker thuis: een stayathome vacation. Mail mij maar op Madebyinepie@gmail.com

Liefs Ine

BASIS PRODUCTEN:
Paper Snips
[103579]
€ 12,00
Paper Trimmer
[152392]
€ 30,00
Bone Folder
[102300]
€ 8,50

Categorieën:#youtube, Doosjes, kaarten, kaarten maken, koffie en kaart, Stampin'Up!

Tags:,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s