Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Wat is er over woensdag: foto’s

Nu ik niet iedere dag een project hoef te bedenken, te maken, te fotograferen, te bewerken en een watermerk toe te voegen, een blog te schrijven en te plaatsen op Facebook en Instagram. Hou ik tijd over die ik nu steek in een paar cursussen die ik volg. Zo ook mijn IPhone foto en bewerk cursus. Heerlijk ontspannen om te doen. Luisteren met oortjes in terwijl ik de was wegvouw. En dan iedere dag proberen 3 foto momentjes te vinden en foto’s te maken met de tips in je achterhoofd. Superleuk. Ik ben blij met deze 3 foto’s

Ja ik heb Bermuda Bay accenten in mijn huis. “Reflectie “
Patronen: onze screens op de lichtstraat met regendruppels.
Anders kijken en vanuit een andere hoek fotograferen: liggend op de grond.

Het idee is dat ik straks een eigen beeldbank heb om te gebruiken op mijn website. Voor bijvoorbeeld achtergronden voor mijn quotezondag.

Ik krijg hier veel positieve energie van en daar heb ik de hele dag plezier van. Ik kan deze cursus van #bedrijfinbeeldacademy van harte aanbevelen. Marleen en Dannis Sahetapy zijn leuke enthousiaste mensen met een schat aan ervaring.

Mensen hebben niet door hoeveel tijd het kost om een dagelijkse blog te schrijven, maar ik vind het gewoon superleuk om te doen. Vandaar deze blog toch weer gepost. Deze maand nog steeds de Bonusdagen, ik heb al wat codes verdiend en mijn klanten ook dus als jij ook zo’n kortingsvoucher wilt, plaats dan nu een bestelling: ik help jou graag.

Liefs Ine

Categorieën:Over mij

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s