Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Wow van 79 abonnees op mijn YouTube kanaal nu naar 192: zo blij mee.

Ik kan mijn ogen niet geloven zoveel nieuwe abonnees en kijkers van mijn filmpje. Mensen die lieve berichtjes achterlaten en ook mijn blog gaan volgen: zo gaaf!

Mijn Happy Dance op Instagram bij 101 abonnees

Nou ik bleef vandaag maar aan het dansen, niet omdat iemand iets gekocht heeft maar omdat ik goed op weg ben naar mijn 200ste abonnee. Ik wil heel graag mijn passie delen, mensen hun creativiteit naar buiten durven laten komen. Als ik het kan, kan jij het ook. Stampin’Up! is mijn Me-time: even rust in mijn hoofd en dan ontstaan er de mooiste creaties die weer hun weg vinden naar andere mensen om hun dag op te vrolijken. En dat gun ik anderen ook.

Ik heb vandaag een nieuw filmpje opgenomen met tips en hier laat ik de resultaten zien. In het filmpje is te zien dat ik 2 kaart matten maak en dat ik nog een vel met restjes stickers over had. Die heb ik gekleurd met de sponsjes en toen in de omlijning geplakt( gepuzzeld) dit vind ik echt het mooiste resultaat geven.

Hier zijn de witte sticker onderdelen gekleurd
Hier heb ik al wat stickers in de open bloemen geplakt

Ik heb de bloemen uitgeknipt met mijn Paper Snips en met dimensionals op een zwarte basiskaart geplakt. Zo knallen de kleuren er mooi uit. In de hoekjes heb ik nog wat stickertjes geplakt die uit de blaadjes komen. De tekst komt uit de bijbehorende stempelset Blossoms in Bloom en heb ik met versamark gestempeld en met wit embossing poeder bestrooid en verhit met de Heat tool. De gebruikte stans komt uit de All Dressed Up Dies

Het eindresultaat

Van de andere mat heb ik de hoeken afgerond en ook van de zwarte basiskaart waar ik de mat heb opgeplakt. Met mijn Stampin Blends in Bermuda Bay, Mango Melody en Lovely Lipstick heb ik Basic Pearls gekleurd en in het hart van de bloemen geplakt. De tekst wederom ge-heat embossed en uitgestanst met een stans uit de Stitched So Sweetly Dies.

Welke vinden jullie de mooiste?

Zo gaaf dat je twee mooie kaarten kunt maken met deze techniek. En de glycerine werkt ook erg goed. Hier is de link van het filmpje:

Graag een duimpje omhoog als je het een goed filmpje vindt, abonnee worden zou super fijn zijn en helemaal top zou het zijn als ik jou mag helpen bij een bestelling. Dit kun je doorgeven op Madebyinepie@gmail.com

Liefs Ine

Gebruikte Producten:
Adhesive Sheets
[152334]
€ 12,00
Versamark Pad
[102283]
€ 11,50
Clear Block E
[118484]
€ 14,50
Clear Block C
[118486]
€ 8,50
Paper Snips
[103579]
€ 12,00
Paper Trimmer
[152392]
€ 30,00

Categorieën:#youtube, Dies, Embossen, kaarten, kaarten maken, Stampin'Blends, Stampin'Up!

Tags:,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s