Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Zie Zo zaterdag: weekoverzicht, en wat een mooie week was het!

Dit zou de week zijn dat ik niet iedere dag zou bloggen en minder met Stampin’ Up! bezig zou zijn. Nou dat werd toch meer dan ik dacht want opeens gingen mensen mijn filmpje van de 3D Cube Pop up Box bekijken en massaal werden ze lid. Ik wist niet wat mij overkwam iedere keer als ik keek had ik weer meer weergaves en abonnees. Binnen een week haalde ik mijn 200ste abonnee en voor het eerst haalde ik de 1K weergaves. Meer dan 1400 mensen hebben mijn filmpje nu bekeken en ik heb nu 250 abonnees: geweldig!

Zo blij mee. En nieuwe volgers van mijn blog hier en ook op mijn facebook pagina. Ik snap er niks van maar ik heb wel meteen een nieuw filmpje opgenomen met de Blossoms in Bloom want deze techniek en tips wilde ik met mijn abonnees delen want het is zo leuk en je krijgt zulke mooie resultaten. Ik hoop natuurlijk dat ik ooit de 1K abonnees haal maar deze eerste 100 en 200 zal ik nooit vergeten, bedankt allemaal. Mijn kids zijn ook mega trots op mij. Kijk dat kaartjes maken vinden ze wel leuk maar een moeder die 1K weergaven op YouTube heeft, dat is wel stoer. Ze hielden mij ook mooi op de hoogte van de tussenstanden haha.

Wil je een bestelling plaatsen dan help ik jou graag mail mij op Madebyinepie@gmail.com. En profiteer van de Bonusdagen.

Voor iedere bestede €60,00 verdien je een kortingscode van €6,00 die je de volgende maand kunt inleveren

Hieronder vindt je het week overzicht. Fijn weekend

liefs Ine

Categorieën:#youtube, Doosjes, kaarten, kaarten maken, Over mij, Paper Trimmer, Stampin'Up!

Tags:,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s