Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Quote zondag: i may not be perfect but when i look at my children i know that i got something perfectly right in my life.

Daar staan mijn twee Bachelors een remake foto van 4 jaar geleden toen beide slaagden voor het vwo. Nu beide geslaagd voor hun Bachelor. Dennis deed de HBO en Michael de universiteit. Volgend schooljaar gaan beide aan de universiteit van Tilburg aan hun Master beginnen. Daar ben ik trots op maar ik ben trots op al mijn kinderen hoe ze in het leven staan, hoe ze opgegroeid zijn ondanks het grote verlies van hun vader op zo’n jonge leeftijd. Hoe sociaal ze zijn, en hoe lief ze zijn voor mij, Willem en onderling.

Nick en Sam hebben hun P gehaald en Teun is over. Dus de school stress is voorbij. Nu heb ik een nieuwe stressfactor: vanochtend is onze Nick met 6 vrienden naar Mallorca vertrokken. Ik gun het hem van harte maar zal zeker in deze Corona tijd blij zijn als hij gezond weer veilig thuis is. Ze zitten gelukkig in een villa met zwembad en blijven daar maar toch….

Ik denk dat ik deze week veel zal knutselen om mijn hoofd leeg te maken. En dus toch te bloggen hihi fijne zondag geniet van het mooie weer ( hier in Brabant schijnt hij volop) en mocht je een bestelling plaatsen help ik je graag op: Madebyinepie@gmail.com

Liefs Ine

Ps zien jullie mijn mooie deursticker die ik van de kinderen heb gehad😍

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s