Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Quote zondag: Never give up! Great things need time.

Soms willen we alles veel sneller voor elkaar hebben dan het gebeurd. Of iets bereiken of iets kunnen. Maar goed werk heeft tijd nodig. En soms is de tijd nog niet rijp. Allemaal clichés maar wel waar. En het grappige is vaak dat juist als je het niet meer verwacht het onverwachts gebeurd. Het belangrijkste is geloven in jezelf en houden van je zelf. Dan maakt het niet uit hoe lang het duurt want dan weet je dat het ooit goedkomt. Als je een droom hebt moet je daarvoor gaan maar ook kleine dingen zoals bijvoorbeeld het uploaden van een filmpje. Daar zit ik vaak zo mee te vechten: dan lukt het niet en wil ik het liefste het bijltje erbij neergooien, maar dan zeg ik tegen mijzelf: goed werk heeft tijd nodig.

Het filmpje van mij op YouTube wat nu zo’n groot succes is: 2658 keer bekeken kreeg ik maar niet ge-upload. Iedere keer stopte het met uploaden ik werd er moedeloos van en ik zou gaan bbq-en met vrienden dus zat in tijdsnood. Gelukkig zei mijn zoon Michael, mam ga maar,ik zorg dat het filmpje geplaatst wordt. En inderdaad tijdens de bbq kreeg ik bericht dat het filmpje geplaatst was. Super blij was ik en en zeker toen het zo’n succes bleek. Het duurt even maar dan heb je ook wat. Vandaag weer een leuk filmpje opgenomen en weer lukt het uploaden eerst niet. Daarna duurt het eeuwen eer het filmpje op mijn drive staat. Dus vandaar deze quote. Michael kan ik niet om hulp vragen want die zit lekker in Zwitserland voor een weekje. Nick komt vanavond thuis uit Mallorca en Sam en Teun zitten in St.Tropez. Dennis en Maartje zijn net terug uit Zoetermeer. Dus de kids wisselen elkaar af. Willem heeft pas in augustus vakantie maar als de zon schijnt krijg je gewoon al het vakantie gevoel. Nou ik ga gauw kijken of mijn filmpje klaar is en deze blog er op zetten. Fijne avond,

Liefs Ine

Ps deze foto heb ik zelf bewerkt, geleerd in mijn foto cursus: best trots op. Het origineel zie je hieronder

Zien jullie de verschillen? Voor de bewerking
Na de bewerking.

Categorieën:Over mij, Quote

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s