Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Makkelijke Maandag: nieuw Youtube filmpje online

Vandaag voor makkelijke maandag een makkelijk cadeau doosje. Super leuk om te maken en te geven (of krijgen). Ik heb in de zijkanten van het doosje met een pons figuurtjes uit geponst maar heb je geen pons dan kun je er natuurlijk voor kiezen om er mooi Dsp op te plakken. Dat vind ik het leukste: dat mensen zelf hun eigen creativiteit gebruiken om er hun eigen draai aan te geven. In het filmpje zie je ook al wat een verschil kleur maakt of een andere pons.

Hier is de beschrijving:


Gekleurd Cardstock: 8 cm bij 17 cm, score op de lange kant op 4 cm,8 cm,12 cm,en16 cm. Draai het papier een slag en score op de kort kant op 4 cm. Vouw alle lijnen met je vouwbeen en knip het kleine rechthoekje rechtonder weg en het rechthoekje daarboven knip je links en rechts wat schuin weg want dat wordt de plakstrook.

Knip de onderste vierkantjes in tot de eerste scorelijn, dit wordt de bodem. Het tweede vierkantje van links (plakstrook zit rechts) laat je heel, van de andere vierkantjes knip je ongeveer de helft weg. Nu kun je het beste de pons gebruiken en daarna het bakje in elkaar plakken. Let op als je de Small Bloom pons gebruikt dat je de plakrand wat smaller maakt (net zoals ik doe in het filmpje.

Nu gaan we het bovenste bakje maken:

Whisper White cardstock van 11,1 cm bij 11,1 cm. Bestempel dit met een stempel naar keuze, ik heb de set Beautiful Friendship gebruikt. Score nu aan alle 4 de kanten op 3,7 cm. Prik nu in het midden van het middelste vierkantje een gaatje met je Take Your Pick Tool. Hier komt het lint door.

Stukje lint van ongeveer 18 cm haal je dubbel door het gaatje zodat je bovenin een lusje hebt. Maak onderin een knoop zodat het lint vastzit.

Vouw alle lijnen. Ik begin met het vierkantje rechtsonder in te knippen tot de eerste rillijn. Dan draai je het een slag en knip je weer het vierkantje rechtsonder in tot de eerste rillijn dat doe je nog 2 keer. Plak het doosje dicht met de liquid glue.

Nu stempel je op het reststukje cardstock een kleine tekst. Ik heb de Van alles Wat stempelset gebruikt. En pons dit uit met de Everyday Label Punch. Maak er een klein gaatje in waar je je bakers Twine of Linnen Thread doorheen haalt en strik dit om de lus heen. Nu is je doosje klaar en kun je verzinnen wat je er in wilt doen, in het filmpje geef ik al wat suggesties maar bijvoorbeeld geld en wat snoepjes kan ook.

Ik ben reuze benieuwd wat jullie ervan maken dus zet gerust je foto onder deze blog of op mijn facebook pagina. Wil je producten bestellen dan help ik jou graag op madebyinepie@gmail.com of klik op de foto’s hieronder en dan kom je rechtstreeks in mijn online shop.

Veel plezier met het maken,

Liefs Ine

Gebruikte Producten:
Take Your Pick
[144107]
€ 12,00
Paper Snips
[103579]
€ 12,00
Paper Trimmer
[152392]
€ 30,00
Bone Folder
[102300]
€ 8,50
Linen Thread
[104199]
€ 6,00

Categorieën:#youtube, Doosjes, Makkelijke Maandag, Paper Trimmer, Ponsen

Tags:,

2 antwoorden

  1. Ik vind het geweldig deze doosjes en hier passen mooi onze wonderpotjes in!

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s